Крем-піна для дуже сухої шкіри стоп Intensiv Repair Allpresan, 15 мл (00280)

Больше изображений

Крем-піна для дуже сухої шкіри стоп Intensiv Repair Allpresan, 15 мл (00280)
153,00 грн

Доступность: Есть в наличии

Артикул 105500080
Бренд Allpresan
Серія Repair Allpresan
Група товару Крем для ніг
Вік 18+
Клас товару Професійна
Призначення Мозолі і натоптиші, Пом'якшення, Тріщини на п'ятах і ступнях
Об`єм/Вага 15 мл
Тип шкіри Пошкоджена шкіра, Суха шкіра
Країна Німеччина
Час застосування День/Ніч
ИЛИ
Описание

Подробности

Allpresan Diabetic Foam Cream Intensive + Repair-спеціальний догляд за стопами і ногами для діабетиків.

Діабет може послабити шкіру на стопах і гомілках, роблячи її більш сприйнятливою до сухості, розтріскування та інфекції. Наш Allpresan Diabetic Foam Cream Intensive + Repair був спеціально розроблений для задоволення потреб людей з діабетом. Пінистий крем містить біоміметичні ліпіди, які нагадують природну структуру шкіри і допомагають зміцнити шкірний бар'єр і захистити шкіру від втрати вологи. Крім того, він містить сечовину, важливий компонент, який зв'язує вологу і робить шкіру більш м'якою.

Пінистий крем можна наносити на шкіру стоп і гомілок вранці і ввечері або в міру необхідності для її інтенсивного зволоження і живлення. Запатентована технологія гарантує, що волога залишається в шкірі і не може вийти назовні, що запобігає її сухість і розтріскування. Його також можна безпечно використовувати під компресійними панчохами.

Наш Allpresan Diabetic Foam Cream Intensive + Repair є важливим доповненням до супутньої терапії терапії діабету. Замовте наш пінний крем прямо зараз і інтенсивно доглядайте за своїми стопами і ногами з діабетом. Ми пропонуємо швидку доставку та якісне обслуговування клієнтів, тому ви можете покластися на нашу продукцію.

Склад: вода, децилолеат, октилдодеканол, бутан, гліцерин, пантенол, цетиловий спирт, стеаринова кислота, пропан, пентиленгліколь, гліцерилстеарат, гідрований лецитин, каприловий/каприновий тригліцерид, керамід NP, сквалан, ізомерат сахариду, олія Butyrospermum Parkii, алантоїн. , Амінокислоти лауроїлу пшениці калію, лауроїлсаркозинат натрію, каприлоїлгліцин, лимонна кислота, цитрат натрію, пальмові гліцериди, гідрогенізований пальмовий гліцерид цитрат, токоферол.

Отзывы
Уточнение цены
Заказ в один клик