Крем-піна для потрісканої шкіри стоп Allpresan (4) Schaum-Creme, 200 мл (101143)

Больше изображений

Крем-піна для потрісканої шкіри стоп Allpresan (4) Schaum-Creme, 200 мл (101143)
877,00 грн

Доступность: Есть в наличии

Артикул 105500055
Бренд Allpresan
Серія Foot Special Allpresan
Група товару Крем для ніг
Вік 18+
Клас товару Професійна
Призначення Мозолі і натоптиші, Тріщини на п'ятах і ступнях
Об`єм/Вага 200 мл
Тип шкіри Діабетична стопа, Пошкоджена шкіра, Роздратована шкіра, Суха шкіра
Країна Німеччина
Час застосування День/Ніч
ИЛИ
Описание

Подробности

Крем-піна Allpresan 4 Foot Cream Foam була створена спеціально для ретельного догляду за схильними до розтріскування стопами. Це засіб бореться з ороговілі, натоптишами і тріщинами на стопах. Завдяки ніжної консистенції, крем легко наноситься на шкіру і швидко вбирається. Не викликає абсолютно ніяких алергічних реакцій. Дана крем-піна не містить шкідливих хімічних добавок і ароматизаторів. Засіб пройшов клінічні випробування і було схвалено дерматологами. Після нанесення можна відразу одягати одяг.
Рекомендується:
При дуже сухою, потрісканою шкірі стоп;
Також при синдромі діабетичної стопи
Активні компоненти :
Urea Сечовина 15%
Nachtkerzenol Масло ослинник (примули вечірньої)
Vitamin E Вітамін Е
Склад:Aqua, Urea, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, Oenothera Biennis Oil, Cetyl Alcohol, Sorbitol, Tocopheryl Acetate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate Isopropyl Myristate, Xanthan Gum, Cyclomethicone, Dimethicone, Citronellyl Methylcrotonate, Citric Acid.
Протипоказання:Індивідуальна непереносимість компонентів.
Зберігання:Зберігати при кімнатній температурі. Флакон перебуває під тиском. Захищати від прямих сонячних променів і температур вище + 50 ° С. Після використання флакон не розкривати і не спалювати. Не розпиляти поблизу відкритого вогню або джерел загоряння. Берегти від дітей. Легко запалюється. Тільки для зовнішнього застосування.
Спосіб застосування:Наносити на шкіру регулярно вранці і ввечері. Перед застосуванням флакон добре струснути, при заборі дози крем-піни тримати флакон вертикально.

Отзывы
Уточнение цены
Заказ в один клик