Пінний крем Atopix Repair Akutpflege Allpremed, 100 мл (100232)

Больше изображений

Пінний крем Atopix Repair Akutpflege Allpremed, 100 мл (100232)
1 173,00 грн

Доступность: Есть в наличии

Артикул 105500089
Бренд Allpremed
Група товару Крем для тіла
Вік 18+
Клас товару Професійна
Призначення Відновлення, Живлення, Зволоження
Об`єм/Вага 100 мл
Тип шкіри Усі типи шкіри
Країна Німеччина
Час застосування День/Ніч
ИЛИ
Описание

Подробности

Крем-пінка Allpremed atopix Repair створена для догляду за червоною, сверблячою і дуже сухою шкірою, а також для щоденного догляду за нейродермітом. Сверблячка помітно зменшується, пошкоджений шкірний бар'єр відновлюється, стимулюється власна регенерація шкіри. Оскільки в ньому не використовуються Ароматизатори, барвники або консерванти, він особливо добре переноситься. Також підходить для чутливої дитячої шкіри.

Крем-ліпідна піна на основі запатентованої технології відновлення шкіри BarrioExpert LIPO 2 містить пов'язані зі шкірою ліпіди, які, як було доведено, підходять для порушеного шкірного бар'єру атопічної шкіри і, таким чином, сприяють вищезгаданому відновленню шкірного бар'єру.

Лікувальний догляд за шкірою при атопічному дерматиті

Для щоденного догляду за почервонілою, сверблячою і дуже сухою шкірою.

Помітно зменшує свербіж

Відновлює пошкоджений шкірний бар'єр, сприяє власній регенерації шкіри

Утворює на шкірі дихаючу захисну сітку, не порушуючи природних функцій шкіри.

Швидко вбирається. Текстиль можна знову надягати відразу після використання.

Також підходить для чутливої дитячої шкіри

Без ароматизаторів, барвників та консервантів

Застосування: в ідеалі слід наносити двічі на день (вранці і ввечері) або в міру необхідності на почервонілі, сверблячі і дуже сухі ділянки шкіри, щоб забезпечити оптимальний догляд за шкірою. Завдяки технології відновлення шкіри BarrioExpert LIPO2 крем-пінка особливо економічний-невеликої кількості достатньо для великих ділянок шкіри.

Наноситься дуже акуратно, швидко вбирається і не залишає жирних слідів, тому одяг можна відразу ж знову надіти. Виріб підходить тільки для зовнішнього застосування.

Спосіб застосування: перед використанням струсіть банку з піною і кремом і тримайте її у вертикальному положенні при натисканні. Перед першим використанням Ви повинні розблокувати захисну пломбу на задній частині головки.

Склад: вода, бутан, стеаринова кислота, децилолеат, октилдодеканол, цетиловий спирт, ксиліт, пропан, гліцерин, пантенол, сечовина, гліцерилстеарат, пентиленгліколь, церамід np, гідрогенізований лецитин, бутироспермумкверіл, алліканцеріл, тригліцеридова кислота, алригантриглід амінокислоти пшениці, пальмові гліцериди, лауроілсаркозінат натрію, каприлоїлгліцин, сорбітол.

Отзывы
Уточнение цены
Заказ в один клик