Пінний крем при псоріазі Psoriatix Akutpflege Allpremed, 15 мл (100539)

Больше изображений

Пінний крем при псоріазі Psoriatix Akutpflege Allpremed, 15 мл (100539)
153,00 грн

Доступность: Есть в наличии

Артикул 105500096
Бренд Allpremed
Група товару Крем для тіла
Вік 18+
Клас товару Професійна
Призначення Псоріаз
Об`єм/Вага 15 мл
Тип шкіри Пошкоджена шкіра, Роздратована шкіра, Суха шкіра
Країна Німеччина
Час застосування День/Ніч
ИЛИ
Описание

Подробности

Ліпідний піноподібний крем Allpremed psoriatix Akutpflege був розроблений для щоденного використання з дуже лускатою, сверблячою і почервонілою шкірою-спеціально для терапії і супроводжуючого догляду за псоріазом (псоріаз). Ліпідний піноподібний крем заспокоює свербіж шкіри, інтенсивно насичує її ліпідами і зволожує, а також допомагає відновити і відновити шкірний бар'єр. Формула розроблена спеціально для потреб псоріатичної шкіри.

Склад: аква, гліцерин, децилолеат, октилдодеканол, бутан, цетиловий спирт, пропан, стеаринова кислота, пантенол, ніацинамід, гліцерилстеарат, масло Butyrospermum Parkii, церамід NP, сквалан, амінокислоти калію лаориниловой, лауроиловой, лауроилсаркозинат натрію, каприлоїлгліцин, каприловий/каприновий тригліцерид, пентиленгліколь, гідрогенізований цитрат гліцеридів Пальми, токоферол.

Спосіб застосування: в ідеалі слід наносити двічі на день (вранці і ввечері) або при необхідності на роздратовані, сверблячі і дуже сухі ділянки шкіри, щоб забезпечити оптимальний догляд за шкірою. Досить кількості розміром з волоський горіх

Отзывы
Уточнение цены
Заказ в один клик