Захисна крем-піна для шкіри стоп від грибкових інфекцій Allpresan (7) Schaum-Crème, 300 мл (101160)

Больше изображений

Захисна крем-піна для шкіри стоп від грибкових інфекцій Allpresan (7) Schaum-Crème, 300 мл (101160)
1 723,00 грн

Доступность: Есть в наличии

Артикул 105500030
Бренд Allpresan
Серія Foot Special Allpresan
Група товару Крем для ніг
Вік 18+
Клас товару Професійна
Призначення Відновлення, Грибкова інфекція, Живлення, Мозолі і натоптиші, Тріщини на п'ятах і ступнях
Об`єм/Вага 300 мл
Тип шкіри Усі типи шкіри
Країна Німеччина
Час застосування День/Ніч
ИЛИ
Описание

Подробности

Крем-піна Інтенсив Allpresan Diabetic Foot Foam Cream Intensive створена спеціально для ефективного догляду за стопами. Містить мікрочастинки срібла, які сприяють відновленню природної флори шкіри ніг. Це засіб бореться з ороговілі, натоптишами і тріщинами на стопах. Швидко загоює мікротріщини. Заспокоює шкіру. Завдяки ніжної консистенції, крем легко наноситься на шкіру і швидко вбирається. Не викликає абсолютно ніяких алергічних реакцій. Дана крем-піна не містить шкідливих хімічних добавок і ароматизаторів. Засіб пройшов клінічні випробування і було схвалено дерматологами.
Рекомендується:
Для сухої, що лущиться шкіри;
При цукровому діабеті (синдром діабетичної стопи);
Також для застосування в просторі між пальцями;
в якості підготовчого засоби при видаленні мозолів і грубої шкіри.
Активні компоненти:
Urea Сечовина 10% Pentavitin Пентавітін Panthenol Пантенол. < br />Склад: Aqua, Urea, Butane, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Propane, Stearic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Panthenol, Saccharide Isomerate, Undecyl Alcohol, Allantoin, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Palm Glycerides, Capryloyl Glycine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Citrate, Citric Acid.
Протипоказання:Індивідуальна непереносимість компонентів.
Зберігання: Зберігати при кімнатній температурі. Флакон перебуває під тиском. Захищати від прямих сонячних променів і температур вище + 50 ° С. Після використання флакон не розкривати і не спалювати. Не розпиляти поблизу відкритого вогню та джерел займання. Берегти від дітей. Легко запалюється. Тільки для зовнішнього застосування.
Спосіб застосування:Наносити на шкіру регулярно вранці і ввечері. Перед застосуванням флакон добре струснути, при заборі дози крем-піни тримати флакон вертикально.

Отзывы
Уточнение цены
Заказ в один клик