Зволожуючий пінний крем для тіла Skincair by Mango Allpresan, 35 мл (1026219)

Больше изображений

Зволожуючий пінний крем для тіла Skincair by Mango Allpresan, 35 мл (1026219)
319,00 грн

Доступность: Есть в наличии

Артикул 105500076
Бренд Allpresan
Серія Mango Allpresan
Група товару Крем для тіла
Вік 18+
Клас товару Професійна
Призначення Зволоження
Об`єм/Вага 35 мл
Тип шкіри Суха шкіра
Країна Німеччина
Час застосування День/Ніч
ИЛИ
Описание

Подробности

Skincair Limited Edition Body Foam Cream Mango - придатний зволожуючий крем для будь-якого типу шкіри, що поєднує в собі високоякісні натуральні речовини з інноваційною технологією BarrioExpert. Крем-пінка містить високоякісну оливкову олію, гіалуронову кислоту та сечовину.

Крем-піна для тіла забезпечує інтенсивне зволоження та при щоденному використанні забезпечує відчуття бархатисто-м'якої шкіри, не впливаючи на природні функції шкіри.

З фруктовим ароматом манго.
Швидко вбирається.

Текстиль можна знову надягати відразу після використання.
Не містить парабенів, емульгаторів ПЕГ та силіконових масел.
Без барвників та консервантів
В ідеалі Skincair Limited Edition Body Foam Cream Mango слід наносити на шкіру щодня або при необхідності для оптимального догляду за нею. Невеликої кількості вистачає великі ділянки шкіри.

Крем-пінка для тіла швидко вбирається і не залишає жирних слідів, тому одяг можна відразу надіти. Виріб підходить лише для зовнішнього застосування. Перед використанням струсіть банку та тримайте її у вертикальному положенні.

Інгредієнти: вода, бутан, сечовина, октілдодеканол, децилолеат, цетиловий спирт, пропан, гліцерин, стеаринова кислота, гліцерилстеарат, фруктове масло , парфумерія, гідрогенізований цитрат гліцеридів пальми, токоферилацетат, токоферол, ліналоол, лимонен, гексилциннамал, цитронеллол, цитраль

Отзывы
Уточнение цены
Заказ в один клик